Werken bij Groep Zorg

Bij Groep Zorg H. Familie draag jij niet alleen bij aan het welzijn van onze cliënten en de kracht van ons team, wij zorgen ook voor jou! Door je een boeiende job te bieden, waar je je passie in kwijt kan én waar je voldoening uit haalt.

stap 1

We zorgen voor elkaar

Bij Groep Zorg H. Familie zorgen we voor elkaar - zoals een familie dat doet. We creëren een thuisgevoel voor onze bewoners, patiënten en cliënten, en voor elk van onze collega’s! Samen staan we sterk: We kunnen op elkaar rekenen - en in alle openheid zeggen wat ons bezighoudt.

stap 2

Happy Work Life

Jouw werkgeluk, daar gaan we voor. Bij Groep Zorg H. Familie kom je terecht in een aangename werksfeer. Hier willen we dat je kan groeien en bloeien. We zorgen dat iedereen zich welkom voelt en bieden medewerkers opleidingen om bij te leren. Ook een goede combinatie tussen jouw werk en jouw vrije tijd vinden we belangrijk.

 

stap3

Samen plezier, samen fier

Bij Groep Zorg H. Familie maken we samen plezier en zijn we samen fier. We zijn er voor elkaar, tijdens de mooie momenten én de moeilijkere momenten. We uiten onze dankbaarheid en stimuleren veerkracht. We zijn fier op elkaar, omdat we weten hoezeer we elke dag het beste van onszelf geven - en instaan voor kwalitatieve en veilige zorg.

stap 4

Iedereen is welkom bij ons

Iedereen is welkom als medewerker bij Groep Zorg H. Familie. We zoeken voor elke job de juiste match met de juiste persoon. Dat is het enige wat telt, ongeacht jouw achtergrond, naam, leeftijd, favoriete muziek of afkomst. Wij zijn benieuwd naar jou! Jij ook naar een job bij ons?

Onboarding